• Rusta & matcha Bahusia Uddevalla & Göteborg

Rusta och matcha

Rusta och Matcha – som ofta förkortas som KROM – har ett syfte med att ge dig hjälp att komma in, eller tillbaka till arbetsmarknaden. Målet är att du som arbetssökande ska få nytt arbete eller påbörja en utbildning – så snart som möjligt!

Är du inskriven hos Arbetsförmedlingen så kontakta kundtjänst för att se om du är berättigad stödet – Då kan du få vår hjälp med att Rusta och Matcha dig själv på vägen mot målet. Med en personlig coach så kommer du att bli väl förberedd genom alla steg mot en ny karriär. Vill du fortsätta inom din bransch, göra en karriärväxling eller kanske börja studera? Vi är med dig hela vägen!

Rusta

Vi rustar dig bland annat genom att träna på att skriva professionella ansökningshandlingar och att träna på intervjuteknik. Vi hjälps åt med att hitta dina kompetenser och visa din kapacitet. Våra coacher ser till att hitta alla vägar och möjligheter för dig att bli rustad och väl förberedd för arbetsmarknaden.

Matcha

Bahusia har ett eget nätverk bland många olika arbetsgivare. De vet vart jobben finns, även de som inte är utannonserade. Finner vi dig rätt matchad som en relevant sökande hos någon av dem så ser vi till att du får presentera dig.

Behöver du, eller är intresserad av att utbilda dig innan du har en chans att nå drömjobbet, så erbjuder vi studievägledning och matchar dig i stället mot en passande utbildning.

Med oss får du:

  • En personlig handledare och individuella möten anpassade efter dig
  • Vägledning i att hitta och söka jobb samt följa upp de tjänster som du har sökt
  • Stöttning och support med att skapa bra ansökningshandlingar
  • Matchning mot potentiella arbetsgivare
  • Intervjuträning och förberedelse inför arbetsintervju
  • Information och vägledning av studie- och yrkesvägledare
  • Tillgång till vårt breda företagsnätverk
  • Inbjudan till våra rekryteringsträffar och föreläsningar

Programmet Rusta och matcha

Rusta och Matcha pågår under sex månader eller tills det att får ett nytt jobb eller börjar studera. Vår målsättning är att du ska få det jobbet du vill. Får du ett jobb tidigare så är det förstås positivt och behöver programmet förlängas så kan det också vara möjligt. När du väljer Bahusia som din leverantör ansvarar vi för att utforma och anpassa programmet och aktiviteterna efter just dina förutsättningar och önskemål.

Välkommen att kontakta oss med dina frågor och funderingar kring vårt arbetssätt med Rusta och Matcha Uddevalla – Göteborg.

Kontaktpersoner:

Monica Bergfelt, Samordnare Rusta och Matcha
monica.bergfelt@bahusia.se telefon: 073 347 73 45

Karolina Mickiewicz, Verksamhetsansvarig Bahusia Utveckling
karolina.mickiewicz@bahusia.se telefon: 076 890 40 06

Vill du veta ännu mer? Läs om Rusta och matcha hos Arbetsförmedlingen.

Snabbanslutning